Är du Ortelius nya Key Client – med känsla för vilka förmågor framgångsrika verksamheter behöver ha i framtiden?

Ortelius erbjuder dig möjligheten att arbeta med världens bästa människor och med en helt unik mjukvara som används av några av världens största varumärken – utvecklad av oss i Malmö. Sök gärna detta jobb om du känner att du är rätt person för en spännande resa och pigg på vår internationella expansion!

Vem är Ortelius?

Ortelius är en blandning av ett expert- och produktföretag där kreativiteten flödar, ett bolag som förstår innebörden av att skapa en öppen miljö och gemenskap bland sina medarbetare – att arbeta som ett team. ”I’m still pleasantly surprised about the amount of energy invested by this company in caring for the well-being of its employees” berättar Leigh Weston – Solution Developer på Ortelius.

Produkten som satte Ortelius på kartan är den prisvinnande mjukvaruplattformen ”inorigo” – den första och än så länge enda enterprise plattformen som på allvar kan omvandla en hel organisations immateriella tillgångar till en gemensam digital kunskapsbas. Förhoppningsvis förstår du redan vilken enorm outnyttjad potential det ligger i all den kunskap och information som dagens verksamheter egentligen förfogar över, men inte kan fånga, återanvända och dela effektivt.

Om jobbet

För att säkerställa fortsatt tillväxt förstärker vi nu vårt team i Malmö med en medarbetare som vill bearbeta nya kunder och ta hand om befintliga uppdragsgivare – kort sagt en säljare och Key Client-ansvarig. Trots att Ortelius jobbar med de största företagen är vi fortsatt ett litet företag och ett familjärt sådant. Du erbjuds ett gäng härliga kollegor som är vana vid att föra avancerade resonemang, ställa upp och vara varandras bollplank.

Ortelius levererar inte bara en produkt till kunderna, vi förändrar deras sätt att verka ur ett strategiskt perspektiv – är du redo att vara med och skapa förändring? Då är din framtid på Ortelius.

Arbetsuppgifter

  • Vi söker person med säljkunskaper som kan vara med på vår resa in i framtiden. Det handlar om komplex försäljning med långa säljcykler och en stor portion tålamod.
  • Du ska ha erfarenhet av försäljning på C-level i större bolag i Sverige men kanske också internationellt.
  • Kunna förstå och ha en löpande dialog kring vår mjukvara med våra experter som tillsammans ska leverera nya förmågor till våra kunder.
  • Kunderna är utspridda i storstadsområdena runt om i Sverige samt allt mer i USA och Europa varför resandet blir en naturlig del av vardagen.
  • Genom nätverk och digitala hjälpmedel kunna bedriva nykundsförsäljning som övergår i en mer traditionell Key Client roll allteftersom du når framgång.
  • Du kommer även direkt att få ansvar för någon av våra befintliga kunder och på det sättet utvecklas snabbt i din roll.
  • Målgruppen är företrädesvis stora komplexa organisationer med massor med kunskap som behöver fångas in och bli digital.
  • Key Client-arbete, med planering, prospektering, budgetering och avstämningar med kunder, blir vardagsmat. Dessutom kommer du ibland agera projektledare och stötta teamet som arbetar med respektive kund.
  • Du ska vara prestigelös och en fena på att ta hand om kunder.
  • Tävlingsinstinkt är viktig för oss, men lyhördhet och ödmjukhet är lika viktig.

I din ansökan får du gärna förtydliga vad du har för erfarenhet som du ser som extra relevant.
Du är också flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vem är du?

Som person är du någon som känns igen av att ha en stark drivkraft i allt du gör. Du är utforskande och har en teamanda som heter duga. Viktigt är också att du har en öppenhet respektive ödmjukhet inför att lära dig nytt, samtidigt som du också är taggad på att få bidra med dina befintliga kompetenser. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har en god förmåga att ställa om till nya och oväntade omständigheter. Vidare är du en lösningsinriktad person som inte ger dig i första taget. Sist men inte minst så trivs du i en miljö där du får chans att påverka med ditt arbete.

Du är väl taggad och vill söka tjänsten?

För att söka tjänsten skicka en ansökan till info@ortelius.com. Vid frågor slå en signal till Marie Polak, HR ansvarig, 040-699 5000 eller vänd dig direkt till Krister Wastring som är ansvarig för den aktuella rekryteringen på krister.wastring@ortelius.com och 0709-212617. Träffa några medarbetare på Ortelius och hör deras berättelser om hur det är att arbeta på företaget, ortelius.com/career/.

Ortelius in short

Ortelius is increasingly becoming an international company, with offices in Malmö, Stockholm and Boston. Founded in 1999, their experts have been guiding global organizations in the digitizing of their businesses, transforming their intellectual assets into hands-on business benefits, resulting in competitive advantages and profitability. This is accomplished through the use of their proprietary enterprise software platform inorigo® –  a next-generation knowledge technology.

Ortelius is an entrepreneurial company with big ambitions. Their most important assets are their knowledge, expertise and experienced employees. They explain it very well below: “We are characterized by our collective drive and passion to create value for the customer. We view our differences as complementary qualities, which allows us to provide more holistic and intelligent solutions for our customers. We believe that having the right attitude can take you farther than just having various achievements. That is why we are looking for people with a desire to see the business world from a new perspective – eyes open to innovation and new ways of thinking, the courage to question, the willingness to learn, and the commitment to grow together with us.”.